Cambridge Study a naše story

Jmenuji se Viktor Kolář a jsem spoluzakladatelem vzdělávací agentury Cambridge Study, kterou jsme v říjnu v roce 2010 založili spolu s mým společníkem Jurajem Smolkou v Cambridge, Velké Británii.

V Cambridge jsme oba studovali a pracovali už několik let a naším hlavním cílem bylo pomoci studentům z Čech a Slovenska dostat se na kvalitní vysoké, střední a jazykové školy v Anglii. Později jsme začali spolupracovat i s vysokými školami v dalších evropských zemích, které nabízejí vzdělávání v angličtině.

Během života v Cambridge jsme se náhodně setkávali s jinými krajany, kteří přišli na kurz angličtiny a studovali na některé z početných jazykových škol, které ve městě sídlí. No velmi rychle jsme pochopili, že “není všechno zlato, co se třpytí” a ani jazykový pobyt v Cambridge, městě proslaveném kvalitním vzděláváním, není zárukou kvality ve výuce a dobré péči o studenty. Proto jsme se rozhodli při zakládání agentury spolupracovat jen s kvalitními školami, na které jsme dostali doporučení od lidí z branže a samotných klientů.

Zaměřujeme se na poradenství a výběr středoškolského a univerzitního studia v zahraničí, jazykové kurzy angličtiny a to pro studenty, mladé lidi a dospělé z celého světa ve Velké Británii a USA. Vše, co tě při studiu v zahraničí čeká, sami známe z vlastní zkušenosti.

Více o mě >