Co očekávat od kurzu pro učitele na škole Bell v Cambridge?

Už jste někdy slyšeli o jazykové škole Bell Educational Services nebo byla Vaše škola úspěšná v projektu Erasmus plus, Vy jste se stali budoucím účastníkem a nevíte, co Vás čeká? Možná Vám pomůže těchto pár informací, které Vám ráda poskytnu, když jsem tento rok měla tuto jedinečnou možnost a zažila jsem Bell Teacher Campus course na vlastní kůži. Co Vás teda čeká?

Krásné prostředí

Cambridge je město s 800letou univerzitou, které je vzdálené 80 km od Londýna. Škola Bell se během léta usídlí v prostorách jedné z mnoha Colleges, které se v Cambridge nacházejí. I když Homerton College se nachází na okraji města, disponuje krásným upraveným areálem, ve kterém si během přestávky a ve volném čase vychutnáte na lavičkách nebo na trávě ticho, „anglické“ počasí, kávu či dobrý drink. Občas se Vám může stát, že za uslyšíte pronikavé kdákání. Ne, není to halucinace, ale divé kachny, které nejednou zabloudí až do těsné blízkosti spěchajících studentů různého věku.

Kvalitní vzdělání

Jazyková škola Bell v Cambridge nabízí kurzy, které jsou naplněné hodnotnými a podnětnými aktivitami zaměřenými na obohacení vyučovacích technik a tvorbu materiálů na hodiny anglického jazyka, respektive jiných předmětů vyučovaných v anglickém jazyce. Vzdělávání je realizované prostřednictvím různých workshopů a přednášek. Všichni absolventi získají množství nových podnětů a osvojí si inovativní techniky učení. Kromě certifikátu, zážitků a zkušeností si každý přinese domů portfolio autentických materiálů a nápadů, kterými může přispívat ke zkvalitnění vyučovacího procesu na škole i v regionu.

Nová přátelství

Anglie je multikulturní země. Tato rozmanitost se projevuje i na kurzech, ve kterých se nejednou vedle sebe střetne Španěl, Slovák, Ital, Polák, Brazilec nebo Švýcar. I přes rozmanitost všechny spojuje společný jazyk, cíl a snaha podělit se o svoje zkušenosti.

Volný čas

I když se to nezdá, přece je. Po absolvování vzdělávacích programů je pro Vás každý den připravený atraktivní program. Každý si najde to „svoje“ – ať už milovník filmu, divadla, flóry, člunů, knih nebo nekonečných procházek do různých Colleges, které jsou známé svými krásnými zahradami a několikaletou tradicí. Samozřejmostí je jednodenní výlet do Londýna a nedalekého starobylého městečka Ely.

Pokud bych měla jen velmi stručně vystihnout svůj pobyt, tak bych jej hodnotila takto: vysoká profesionalita ze strany lektorů, výborné organizační zabezpečení, fantastický servis (snídaně, večeře, ubytování), nová přátelství, nové vědomosti, metody, podněty a nápady a nepochybně KRÁSNÉ ZÁŽITKY A VZPOMÍNKY.

Jedním slovem velký LIKE.

Lenka Kulichová

Zaměřujeme se na poradenství a výběr středoškolského a univerzitního studia v zahraničí, jazykové kurzy angličtiny a to pro studenty, mladé lidi a dospělé z celého světa ve Velké Británii a USA. Vše, co tě při studiu v zahraničí čeká, sami známe z vlastní zkušenosti.

Více o mě >